Ervaringen van klanten


Verfrissende ideeën en een zeer goed gevoel voor vormgeving

Nathalie heeft voor onze modevakopleiding een nieuwe huisstijl en logo ontworpen en vervolgens een heel nieuwe website voor ons gemaakt. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en met de prettige samenwerking. Nathalie luistert heel goed naar de wensen van de klant en verwerkt deze op een heel eigen wijze. Ze heeft verfrissende ideeën en een zeer goed gevoel voor vormgeving.

Karin
Modevakopleiding HJS

Subliem vertaald naar kleur en beeld

In het logo wat Nathalie heeft ontworpen zitten een aantal subtiele verwijzingen naar waar mijn bedrijf Woodbridge voor staat. Zo is de kleur blauw een verwijzing naar techniek en betrouwbaarheid en verwijst de waaier van nagels samen met de basis van het logo naar een brug. Het lettertype sluit prachtig aan bij de gekozen stijl van het logo. Nathalie heeft de informatie, waar ik vond dat het logo voor moest staan, subliem vertaald naar kleur en beeld.

Arnold
Woodbridge

Een mooi resultaat

Nathalie heeft mij geholpen bij het maken van mijn logo en website voor Coachingrid. Daarbij heeft zij mijn woorden en gedachten precies zo weten vorm te geven zoals ik het in mijn hoofd had. Met oog voor detail en enorm veel enthousiasme hebben we samengewerkt met dit mooie resultaat als eindproduct.

Ingrid
Coachingrid


Voeg hieronder ook jouw ervaring toe

Verplicht